.

Leppe Contoure - Permanent Make-up

Det er mange som har ujevn kontur rundt leppene eller har mistet konturen grunnet gjentatte munnsår som ofte lysner leppene og kan gi arr. Man kan også miste konturen med alderen.

Hvis du går til en god permanent make-up artist som forstår dine ønsker, gir permanent make-up strålende resultater.
Effekten er avhengig av kundenes ønsker og kan også være veldig naturlig, Man kan f.eks bare gjøre leppene mer «fyldige» ved å gi lepper med kald tone en varmere nyanse som man oppnår f.eks ved bruk av lys lipgloss.

Med behandlingen kan man også rette opp asymmetri på lepper. Det er ofte slik at den øvre leppen er mye mindre en den nedre leppen. Vi kan visuelt gjøre leppene både større og mindre ved å bruke riktige farger og teknikker. Man kan tatovere rett over naturlig leppekontur slik at leppene ser større, mer fyldigere ut. Vi anbefaler ikke å forstørre altfor mye da sluttresultatet kan ende opp med å se unaturlig ut.

Ved hjelp av permanent make-up kan vi også endre litt på den naturlige formen på leppene, f.eks kan vi gi leppene finere form på amorbuen, eller løfte litt opp på munnvikene, som ofte trekker litt ned med alderen.

Permanent make-up av lepper like etter behandling. Resultatet vil blekes med 30-50% innen få dager:


Permanent make-up på lepper har blitt en veldig populær behandling innen PMU over hele verden! Damer i alle aldersgrupper har lagt sin elsk på denne behandlingen!

Hvis du ikke ønsker å bruke tid på å fylle inn leppene med make-up hver dag, kan permanent make-up være et godt alternativ.

Permanent make-up kan sammenlignes med tatovering, hvor fargestoffer blir tatovert inn i huden, bortsett fra at på permanent make-up blir det brukt kortere nåler som gjør at fargen ikke legger seg like dypt ned i huden og har dermed kortere levetid. Derfor kreves påfyll for å få et optimalt resultat. Resultatet kan vare i alt fra måneder til 2-3 år.

Det er vanskelig å se forskjell på permanent make-up og vanlig make-up. Permanent make-up ser veldig naturlig og ekte ut, og du og din terapaut blir enige om fargevalg som passer best. Det finnes både duse og sterke farger, alt ettersom hvilket utrykk du ønsker. Med permanent make-up kan man både gjøre leppene mer markert, og man kan rette ut ujevnheter.

Hva bør man tenke på før behandling

 • Unngå alkohol, aspirin, ibuprofen og andre ikke-steroide antiinflammatoriske midler (NSAIDs). Ikke drikk kaffe eller energidrikk før du kommer til din behandling
 • Kom til timen uten sminke.
 • Ta ikke aspirin eller drikk alkohol dager før.
 • Ikke bruke AHA eller annen type syrebehandling på området 2 uker før og etter behandling.
 • Voksing av bryn skal ikke utføres nærmere enn 3 dager før behandling og må ventes med til det er gått 14 dager etter behandling.
 • Laser eller annen hårfjerning bør ikke utføres nærmere enn 2 uker før og etter behandling.
 • Ved permanent eyeliner, er det viktig å unngå oljebaserte produkter, vannfast maskara og vippeserum 1 uke før behandling. Huden blir hardere og tar derfor imot fargen dårligere. Kunden må da regne med ekstra kostnad for flere etterfyll.
 • Tar du daglig medisiner og er usikker med tanke på bruken av medisinen opp mot microblading behandling, bes du vennlig å kontakte din fastlegen for råd.

Samtykke skjema


For ikke å sette kunder eller terapauter i fare må vi be deg vennligst om å lese dette skjemaet nøye og krysse av på følgende spørsmål om din helse. Vi gjør oppmerksom på at dine opplysninger gitt her er konfidensielle og at ansatte ved LAVIDA har taushetsplikt.

 • Hemofili (arvelig blødersykdom)
 • Diabetes
 • Hepatitt
 • HIV +
 • Hudsykdomer
 • Eksem
 • Allergier
 • Autoimmune sykdommer
 • Er du utsatt/plaget av Herpes
 • Infeksjons sykdommer/ Høy feber
 • Eplepsi
 • Hjerte/karsykdom
 • Blodfortynnende medisiner
 • Er du gravid
 • Bruker du noen daglige medisiner
 • Har du pacemaker
 • Har du problemer med at sår ikke gror
 • Har du i løpet av de siste 24 timer
 • inntatt alkohol eller annet rusmiddler
 • Har du i løpet av de 14 siste dagene tatt operasjon hvor kroppen er blitt utsatt for stråling eller andre medisinske påkjenninger

ALDERSGRENSE
Norsk lov tillater ikke permanent tatovering på personer under 18år. Jeg bekrefter herved at jeg er 18år eller eldre.

REKLAME
Hjelp oss i markedsføringen av Permanent make-up ved å samtykke til at vi kan bruke før og etterbilder av din behandling i sosiale medier/reklame. NB! Vi forbeholder oss rettigheten til å bruke før/etterbilder av behandlinger som er på tilbud. Om du ikke ønsker at bilder av ditt resultat skal benyttes i vår markedsføring, må du benytte deg av behandlinger til ordinære priser.

GARANTI
LAVIDA garanterer våre kunder den sikkerhet at vi følger de hygiene foreskrifter som er satt. Alt utstyr som blir brukt under behandling er engangsutstyr for å forhindre evt smittefarer.

FORNØYDHETSGARANTI
Det er viktig for oss å presisere at vi ikke kan gi noen fornøydhetsgarantier. Vi kan ikke påvirkes til å arbeide utenfor våre prosedyrer. Vi må følge de retningslinjer som er satt for at resultatet skal bli så riktig og naturlig som mulig. Pigmentet absorberes ulikt ut i fra kundens egen hud. Det settes derfor ingen garantier for at behandlingen blir suksessfull. Ta likevel kontakt med salongen for en konsultasjon.
Om resultatet ikke skulle stå til kundens forventninger er ikke dette noe vi kan holdes ansvarlig for. Der vil ikke bli gitt noe form for refusjon eller kompensasjon.

OPPLYSNING
Kunder blir nøye informert av LAVIDA at Permanent make-up behandling ikke er utenrissiko. Under behandling på tross av at alt gjøres riktig av terapaut kan der oppstå komplikasjoner. Selv om der blir brukt avansert og godkjent utstyr/farge kan allergisk reaksjon oppstå, selv om det er veldig sjeldent. Kunder blir opplyst om dette og utfører derfor permanent make-up behandling på eget ansvar. Under og etter behandling vil man kunne oppleve midlertidlig hevelse, rødhet og kløe, men disse symptomene er midlertidlig og vil avta gradvis.

Kunder med veldig fet og oljete hud må kanskje gjennomgå flere refill.
Permanent make-up er alltid en påkjenning for huden, derfor er det viktig å pleie huden hvor behandlingen er utført. Gi huden ro og la den få fred til å gro skikkelig. Mye av jobben for et godt resultat holdes kunden selv ansvarlig for.

I de to første ukene skal man behandle dette som et sår, derfor ber vi deg om å unngå svømmehaller, bading, soleksponering, badstue, ansiktsbehandlinger, intens trening som fører til økt svetting, kontakt med støv eller andre steder hvor der er mye bakterier. Ikke ta på området som er tatovert og ikke pirk på evt skorpe. Påfør kun krem med en q-tips. Lavida kan ikke holdes ansvarlig for behandlinger som misslykkes grunnet dårlig oppfølging av etterbehandlingsråd hjemme.

Jeg godkjenner herved at jeg har lest og forstått informasjonen over. Jeg godkjenner at jeg ikke har tilbakeholdt informasjon om alder eller sykdom som kan sette meg selv eller min tarapaut i fare.

Dato:
Fullt navn: