.

Negledesign

Ønsker du forlengelse av dine egne negler eller å styrke dine naturlige negler kan vi tilby akryl. Neglene er forventet å sitte opptil 3-4 uker, før man kan komme til etterfyll.

Akryl passer til alle men det er like vel noen faktorer som spiller en rolle for utseende og holdbarhet. Neglens vekst styres av hormoner og ved neglebiting vil neglens vekst gå hurtigere.

Dette må alle kunder være oppmerksom på:

  • Biter du negler, vil dine naturlige negler vokse mye hurtigere. Spytt er veldig næringsrikt som gjør at neglene produserer mye neglebånd og gir en hurtig vekst. Negler er en redskap og når dette bites ned, speeder kroppen opp vekst prossesen og ditt kunstige materiale (Akryl) vil flyttes i takt med dine egne negler, dette føre til at dine kunstige negler kan bli fortere stygge i forhold til de som ikke biter.
  • Har du en permanent skade på dine naturlige negler i form av slag eller klemstring, kan negleroten (matrix) ha blitt skadet i så stor grad at det aldri vil leges. Det går likevel å ordne denne neglen ved å støpe en kunstig negl. Akryl i motsettning til gele vil kunne legges på huden uten å gjøre noe skade. Da har du en mulighet til å kunne endre ditt utseende for noen uker.
  • Sol og varme stimulerer neglens vekst. Reiser du til varmere strøk med kunstige negler vil du merke at veksten øker og at neglene ikke holder seg fine like lenge som når de ikke blir eksponert for dette.
  • Gravide har mye hormoner i kroppen. Tidlig i svangerskap vil hormonene være sterke og dette kan medføre at neglene ikke sitter. Vet du at du er gravid vil jeg komt til neglebehandlinger etter 3.måneder for å unngå en kortvarig glede av denne behandlingen.
  • Å fjerne produktet på neglene er halve arbeidet av å få de påsatt. Husk at det er viktig å ta av neglene på en riktig måte slik at du unngår å skade dine naturlige negler.
  • Akryl negler fjernes i Aceton mens gelenegler må files bort. Har du Akryl materiale og ønsker å fjerne disse hjemme filer du bort den blanke overflaten - påfører aceton på bommulpads - legger dette på en negl og pakker aliminiumsfolie rundt. På hver finger. Dette må du sitte med ca 30 min til produktet har løsnet og du kan skrape det av. HUSK at det tørker igjen hurtig når du først har tatt neglen ut av aceton, jobb derfor bare med en negl om gangen. Ønsker du ikke å gjøre dette selv, bestill en time hos Din Salong Negler.
  • Akryl er et slitesterk materiale men kan knuses, ved harde støt og påkjenninger vil materiale kunne sprekke eller knekke. Du vil også skade din naturlige negl så ikke velg en lengde på dine kunstige negler som du ikke kan mestre og bruke i hverdagen.
  • Reklamasjon på negler er 1 uke.