.

Salgsprodukter

Vi håndplukker våre leverandører og tar inn produkter vi selv elsker og ikke kan leve uten. Som kunde skal du føle deg trygg på at vi kjenner våre salgsprodukter og at produktene står til forventningene. Under kan du lese en kort introduksjon av de ulike produktene salongen tilbyr. 

Vita Liberata

 • PHENOMENAL, Bestselger! Er en selvbruning som sitter inntil to uker. 
 • BODYBLURE, en kroppssminke og BB cream som gir deg umiddelbar farge og er lysreflekterenede. 
 • TRYSTAL MINERALS, Er et matt solpudder som inneholder selvbruning for varig effekt. Mineralpudder som er lett å påføre. Vår bestselger!
 • 10 MINUTE TAN, Påfør denne selvbruningen, vent ti minutter og dusj av. Fargen vil utvikle seg gradvis. 
 • Marula Dry Oil Self Tan SPF 50. Verdens første brun uten sol-olje med solbeskyttelsesfaktor SPF 50.

SUNSPA SELVBRUNING

Selvbruning er løsningen for gusten og vinterblek hud! Ønsker du deg en gyllen og naturligbrunfarge som varer lenge, uten å besøke solarium? Da må du prøve selvbruning fra SunSpa! «Halleluja! Skjønnhetsgudene har sendt oss en selvbruning uten stank» skrev kvinnebladet Woman i 2011. SunSpa Tan- in- a- can lukter nemlig ikke, slik mange andre selvbruningssprayer gjør.

SunSpa Body Fitness er perfekt for deg som trener mye. Du kan svette uten problemer, brunfargen holder uansett! Tan in a can-chocolate passer for deg som ønsker en dypere brunfarge. SunSpa Chocolate inneholder cirka 16% mer DHA enn bestselgeren SunSpa Original, og gir dermed en mørkere nyanse.

DMK COSMETICS

DMK Cosmetics - DMKC - er en revolusjonerende Foundation makeupserie med god dekkevne og fantastisk holdbarhet. Den er enkel å påføre og gir det beste grunnlaget penger kan kjøpe.

En god base er det aller viktigste for å skape et flott utseende.
DMKC Foundation er som den lille svarte kjolen, innen makeup.

DMK Cosmetics består av foundations, korrigerende- og nøytraliserende farger, pudder, Creme Glace Primer, profesjonelle makeup børster og tilbehør.

TL SPA DESIGN

Serie satt sammen av mineraler fra dødehavet. Prøv denne unike serien som er en utfyllende serie for hele kroppen. 
Bestselgeren vår Håndkrem: En effektiv håndkrem som gir umiddelbar og synlig fornying av huden. Beskytter mot uttørking og andre ytre påvirkninger. Håndkremen er også antibakteriell og danner en beskyttende lag på hendene og rundt neglebåndene, som sikrer en mykgjørende langtidseffekt.


Kremen inneholder ingen kunstige farger eller parfyme og egner seg meget godt for de med psoriasis, eksem, allergi eller meget tørr hud. En mild duft av melk- og honning gir en ren og frisk fornemmelse som varer lenge. Kremen er rosa/brun, men gir ingen farge når den smøres på huden. Naturlig farge.

DURANCE

Lukseriøse og miljøvennlige produkter til hjemmet! 
Høy Kvalitet til en rimelig pris Du finner garantert en eller flere favoritter blant våre ulike dufter. og alle produktene er drøye i bruk. 
Vår leverandør på durance samarbeider også med "Eventyrlig oppussing på tv2" og du kan skimte flere av produktene i programmet. 
Vi selger: 

 • Duftlys - brenner i 40 timer
 • Romspray
 • Hjemmeparafyme
 • Håndsåpe
 • Dusjsåpe
 • Tøymykner
 • Klesvask 

IGLOW

Få lange, mørke og fyldige vipper med iGlow Long Lashes. Gjør som tusenvis av andre norske kvinner - bestill hos iGlow nå og få sunne, naturlige og lange vipper.
Er du usikker eller har spørsmål? Ta kontakt på chat, epost eller via Facebook.

✔ Norges mest populære vippeserum!

✔ 100% uten prostaglandin - Garantert!
✔ Enkelt å påføre - Tar bare 3 sekunder!
✔ Dokumentert effekt
✔ Cruelty-free & Vegansk
✔ Godkjent under EU sitt Kosmetikkdirektiv.
✔ Over 240.000 enheter solgt bare i Norge