.

Kontakt Oss

 

TELEFON/SMS

Om du ønsker å ringe oss kan du kontakte:
Tlf: Lavida Florø: 90978701

Vi svarer ikke henvendelser pr telefon når vi sitter opptatt i behandling. Dette er for å ta hensyn til våre kunder i behandling og for ikke å skape forsinkelser. Vi forsøker alltid å ringe tilbake på slutten av arbeidsdagen. Dersom du forsøker å ringe oss men ikke får svar, kan du sende oss en SMS på hva henvendelsen gjelder og vi vil svare deg så snart vi kan. 

FACEBOOK

Vi er mest aktiv med markedsføring på i sosiale medier. Vi legger ut ulike kampanjer/konkurranser og nyheter først på facebook og instagram. 


Via facebook siden vår kan du kontakte oss hele døgnet, men det vil kunne ta litt tid før du får svar utenfor åpningstider og i forbindelse med helg/helligdager. Vi svarer alltid så raskt vi kan. 

BESTILL DIN TIME PÅ NETT SELV

Du kan enkelt bestille din time på nett selv. Her finner du enkelt oversikt over hvilke timer som er ledig, hvilke behandlinger vi tilbyr og til hvilke priser. I tillegg finner du kampanjer og tilbud i egen kategori dersom vi annonserer dette. 


Du kan også avbestille timen din selv, og dette må gjøres 24 timer før timens oppstart. Les om våre avbestillingsregler her: 

Bestill time her: Timma - Lavida Skjønnhetssalong 

INSTAGRAM/SNAP CHAT

Følg oss gjerne på sosiale medier. 
Du finner oss på 

Instagram: Lavida-skjonnhetssalong 
snapchat: Dinsalongnegler

Vi bruker ikke instagram som en dialog med kunder. Dersom du ønsker å kontakte oss så har du lettere for å få svar raskt, dersom du kontakter oss via Facebook eller Telefon. 
ALLE som tagger salongen og gir oss deretter markedsføring via egne poster av arbeid som er utført av salongen, gir vi 10% rabatt ved neste behandling i samme kategori. 1.Bilde = 10% rabatt.