.

Våre Spraytan Produkter

MoroccanTan® MoroccanBronze spraytan solution gir en gyllen, naturlig brunfarge. Fargen er perfekt for nordisk hud og er perfekt for kunder som ønsker en fin glød.
Vi har produktet i

 • 10% DHA (lys)
 • 12% DHA (Medium)
 • 15% DHA (Mørk)

MoroccanTan® sine produkter inneholder arganolje og Vitamin E og gir derfor huden fuktighet, samtidig som de gir en dyp, gyllen brunfarge som etterlater huden myk og smidig. Hud som er sunn og frisk reflekterer mye lys og ser derfor ut til å «gløde». Samtidig gjør arganoljen at huden holdes fuktig slik at brunfargen varer lenger og fader naturlig uten å flasse. Den ikke-klebrige formulaen absorberes dypt og gir huden næring.

Moroccan Tan

MOROCCAN TAN

MoroccanBlend™ Technology Ren Argenolje, et naturlig produkt beriket med vitaminer som kun finnes i den sørvestre delen av Marokko. Det er en sterk antioksidant som ofte brukes i hårprodukter for et sunt og silkemykt resultat. Med denne filosofien i tankene har denne ingrediensen nå blitt tilført spraytan, for et langvarig, naturlig og luksuriøst resultat. Ren arganolje gjenoppretter hudens fuktighet og etterlater huden enda vakrere.  

 • Parabenfri
 • 100% naturlige ingredienser
 • Inneholder økologisk arganolje og aloe vera
 • Raskttørrkende
 • Passer alle hudtyper
 • Dypt fuktighetsgivende og nærende
 • Oljefri & ikke-klebrig formula

Vani-T

 • Vani-T Økologisk spraytan.
 • Alle Vani-Ts produkter er 100 % parabenfri og parfyme-fri.
 • Har ikke blitt testet på dyr, og inneholder økologiske ingredienser som ikke bare er bra for huden, men også for miljøet.
 • Alle Vani-t produkter har et høyt innhold av botaniske oljer, vitaminer og antioksidanter og er helt UTEN skadelige tilsetningsstoffer, mineral oljer, sulfater, glykoler, parabener og unaturlige fargestoffer.
 • Alle Vani-Ts produkter er derfor pleiene, antiaging og fuktighetsgivende.

Vani-T - den verdenskjente Australske produsenten av økologiske selvbruningsprodukter, mineralsminke, hudpleie og produkter assosiert med profesjonell spraytan. Vani-T ble etablert av Tania Walsh, en skjønnhetsspesialist med 20 års erfaring i skjønnhetsindustrien. Tania var bekymret over økende bruk av kjemiske stoffer i verdens mest kjente hudpleieprodukter og var overbevist om at det man putter PÅ kroppen er like viktig som det man putter I kroppen.

RAPID TAN - Rask selvbruning!

Vani-T´s spray tan solution er av meget høy kvalitet og er elsket av kjendiser og skjønnhetsredaktører verden over!

Virketid 2-4 Timer
Virketid 2-4 Timer

Vani-T Velocity består av naturlige og økologiske ingredienser og inneholder ingen parabener, mineraloljer, parfyme, alkohol, sulfater, petrokjemisk DHA, eller TEA. Med Vani-T Velocity (Dark 12% DHA) violet base kan man oppnå den samme lukseriøse, dype brunfargen som med Vani-T Liquid Sun - på kun 2 timer!

Fargen er spesielt egnet for varme hudtoner da den motvirker gule undertoner. Nå trenger man ikke vente i timesvis på at brunfargen skal utvikle seg, få misfargede laken eller bruke det som unnskyldning for ikke å dra på trening; Vani-T Velocity gjør det raskt og enkelt å oppnå den samme eksotiske, dype brunfargen som med kjendisenes favoritt Vani-T Liquid Sun, uten den tilsynelatende lange ventetiden.

Vani-T spray tan gir et svært langvarig, jevnt og naturlig resultat og tørker umiddelbart. Alle Vani-Ts spraytan farger er dessuten luktfri, og er fullpakket med økologiske planteekstrakter, vitaminer og antioksidanter som virker både dypt pleiende og fuktighetsgivende.

Vi tilbyr Vani-T Velcity Dark (12% DHA) Violet Base som består av en eksklusiv og innovativ Quad Bronzer Technology formula som gjør at fargen tilpasser seg alle hudtyper og hudtoner. Vani-T Velocity inneholder dessuten store mengder Australsk Kakadu plomme ekstrakt og A & E vitaminer som har en sterk anti-aging og revitaliserende effekt på huden.

Vi selger også Rapid Tan (rask selvbruning) i samme merke til hjemmebruk!
Du får også kjøpt selvbruningsfjerner hos oss.